ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
      Η μεταφορά πιάνου επιβάλλεται να γίνεται από εξειδικευμένους ανθρώπους στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Αυτό συμβαίνει γιατί το πιάνο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που δεν έχουν κάποια άλλα αντικείμενα προς μεταφορά που πιθανόν να βρίσκονται στο σπίτι σας (π.χ.καναπές ,κρεβάτι κ.α.). Η πρώτη και κύρια ιδιαιτερότητα του πιάνου είναι φυσικά  το βάρος του .
 
    Ακόμα και το πιο απλό όρθιο πιάνο (τοίχου) έχει βάρος που πιθανό να ξεπερνάει τα 200 κιλά και βέβαια υπάρχουν πιάνα που πλησιάζουν τα 600 κιλά. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όταν μιλάμε για τόσο υπέρογκα αντικείμενα είναι αδύνατον να μετακινηθούν χωρίς ανθρώπους που ασχολούνται σχεδόν κατ΄ αποκλειστικότητα με τη συγκεκριμένη μεταφορά .
 
    Γι' αυτό και θα συνιστούσαμε στον οποιοδήποτε που ενδιαφέρεται να μετακινήσει το πιάνο του , να μην επιχειρήσει ποτέ να το κάνει με φίλους του ή με κάποια μη εξειδικευμένη εταιρεία . Αυτό μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνο τόσο για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων , όσο και για το όργανο .        
 
   Επίσης, μια μη εξειδικευμένη εταιρεία δεν γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες για το όργανο, όπως ο τρόπος που ΄΄λύνονται΄΄ κάποια μέρη του, ώστε να μπορεί να μετακινηθεί αυτό. Η σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση της εταιρείας μας για την μεταφορά του συγκεκριμένου οργάνου και η απόλυτη γνώση των ιδιαιτεροτήτων της αποτελεί εγγύηση για μια ασφαλή μετακίνηση του.